Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van onze website. Lees deze voorwaarden volledig door voordat u deze website gebruikt. Als u het niet eens bent met de voorwaarden, dan vragen we u geen gebruik te maken van onze website. Als u deze website blijft gebruiken, bevestigt u dat u deze voorwaarden accepteert.

Toegang tot de website

1.1 Het is niet noodzakelijk om u bij ons te registreren om de meeste delen van deze website te gebruiken. Bepaalde delen van deze website zijn echter alleen toegankelijk als u zich heeft geregistreerd.

Gebruik van de website

1.2 Deze website kan worden gebruikt voor uw eigen privédoeleinden en in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.

1.3 U mag materiaal van deze website afdrukken en downloaden op voorwaarde dat u geen inhoud aanpast of verveelvoudigt zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Website bedrijfstijd

1.4 Alle redelijke maatregelen worden door ons genomen om ervoor te zorgen dat deze website de hele dag, elke dag operationeel is. Soms kunnen technische problemen echter leiden tot uitvaltijd en daarom zijn wij niet aansprakelijk als deze website op enig moment niet beschikbaar is.

1.5 Waar mogelijk proberen we altijd vooraf te waarschuwen voor onderhoudsproblemen die kunnen leiden dat de website niet beschikbaar is, maar we zijn niet verplicht om dergelijke kennisgeving te geven.

Door bezoekers verstrekt materiaal

1.6 Materiaal dat een bezoeker van deze website naar deze website stuurt of plaatst, wordt beschouwd als niet-gepatenteerd en niet-vertrouwelijk. Wij zullen gemachtigd zijn om te kopiëren, openbaar maken, distribueren of gebruiken voor deze andere doeleinden zoals we passend dat alle materiaal verstrekt aan ons, met uitzondering van persoonlijke informatie, waarvan het gebruik wordt gedekt door onze Privacybeleid.

1.7 Bij gebruik van deze website mag u geen materiaal plaatsen of verzenden naar of van deze website:

(a) waarvoor u niet alle benodigde toestemmingen heeft verkregen;

(b) dat discriminerend, obsceen, pornografisch, lasterlijk is, en kan aanleiding geven tot rassenhaat, in strijd met de vertrouwelijkheid of privacy, hetgeen ergernis of ongemak voor anderen kan veroorzaken, wat gedrag aanmoedigt of als een strafbaar feit beschouwd, aanleiding geeft tot op een wettelijke aansprakelijkheid, of anderszins in strijd is met de wet op het grondgebied van Hong Kong;

(c) die schadelijk van aard is, inclusief en zonder beperking, computervirussen, Trojaanse paarden, beschadigde gegevens of andere mogelijk schadelijke software of gegevens.

1.8 We zullen volledige medewerking verlenen aan rechtshandhavingsinstanties of gerechtelijke bevelen die ons verplichten de identiteit of andere details bekend te maken van een persoon die materiaal op deze website plaatst in strijd met Paragraaf 1.7.

Links naar en van andere websites

1.9 Op deze website kunt u links naar websites van derden vinden. Het verstrekken van een link naar een dergelijke website betekent niet dat we die website goedkeuren. Als u een website bezoekt via een link op deze website, doet u dit op eigen risico.

1.10 Iedere partij die wenst te linken naar deze website heeft het recht om dit te doen op voorwaarde dat de onderstaande voorwaarden in acht worden genomen:

(a) u niet wilt impliceren dat we de diensten of producten van een andere partij promoten, tenzij dit schriftelijk met ons is overeengekomen;

(b) u geeft geen verkeerde voorstelling van uw relatie met deze website; en

(c) de website van waaruit u naar deze website linkt, bevat geen beledigende of anderszins controversiële inhoud of inhoud die inbreuk maakt op intellectuele-eigendomsrechten of andere rechten van een derde partij.

1.11 Door een link naar deze website te maken in strijd met artikel 1.10, zult u ons schadeloos stellen voor alle verlies of schade geleden aan deze website als gevolg van een dergelijke koppeling.

Disclaimer

1.12 Hoewel we alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website te allen tijde up-to-date en juist is, kunnen we niet garanderen dat al het materiaal correct en/ of actueel is.

1.13 Al het materiaal op deze website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie. U gebruikt het materiaal op deze website op eigen risico.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

1.14 Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enig verlies of enige schade die u lijdt als gevolg van het gebruik van deze website.

1.15 Niets in deze algemene voorwaarden zal aansprakelijkheid uitsluiten of beperken voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid die niet kan worden uitgesloten of onder de wetgeving van het grondgebied van Hong Kong.

Retourbeleid

Voor producten die op deze website zijn gekocht geldt een retourbeleid van 30 dagen. Items kunnen tot 30 dagen na ontvangst van de levering worden geretourneerd. Items moeten ongeopend en in de originele verpakking zijn. Retourzendingen moeten per e-mail worden verzonden en worden geretourneerd naar het oorspronkelijke verzendadres. We moeten per e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op de hoogte worden gebracht, om de retour toe te wijzen waarmee we schriftelijk zullen reageren met het retouradres (oorspronkelijke verzendadres).

Geretourneerde artikelen die na 30 dagen zijn ontvangen, worden niet geautoriseerd voor terugbetaling. Voor het terugsturen van de artikelen naar de koper worden leveringskosten in rekening gebracht die vallen onder de verantwoordelijkheid van de koper.

Items die zijn geretourneerd die open zijn of die zijn gebruikt, worden niet geautoriseerd voor restitutie en kunnen alleen worden geretourneerd aan de koper op kosten van de koper.

Wetskeuze en rechterlijke bevoegdheid

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van Hong Kong. Alle geschillen die ontstaan ​​in verband met deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Hong Kong.

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties die via de Euro White Website worden geplaatst. Lees ze voordat u een bestelling plaatst. Deze algemene voorwaarden hebben geen invloed op u consumentenrechten. Door het gebruik van deze site gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

PRIJZEN

Alle prijzen worden weergegeven in Britse pond, Euro, Roebel, Kroner, Zloty, Lev, Leu en Dollar.

BETALING

We accepteren betaling via alle onderstaande methoden. Online transactie en per bankoverschrijving. Alle credit- en debetkaarttransacties zijn onderhevig aan validatiecontroles en zijn geautoriseerd door de kaartuitgever. Wij accepteren MasterCard en Visa & American Express.  Alle kaartbetalingen worden verwerkt via ons beveiligde betalingssysteem via de telefoon of via onze website.

We bewaren of slaan geen creditcardgegevens op.

LEVERING

Alle bestellingen worden binnen 72 uur na betaling verzonden. Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan per e-mail een trackingnummer.

De levering duurt ongeveer 3-6 werkdagen om aan te komen. Als een levering na 28 dagen nog niet is gearriveerd, bevestigt dit dat het pakket verloren is en we de bestelling opnieuw gratis zullen verzenden.

 

 KLANTENSERVICE

U kunt contact opnemen met de klantenservice via onze contactpagina. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en livechat.

Onze telefoonlijn is geopend van 11:00 – 17:00 GMT+1

Alle e-mails worden binnen 72 uur beantwoord.

RETOUREN EN UITWISSELINGEN

We willen dat u volledig tevreden bent met elke aankoop die u gedaan heeft via onze site. Als u een artikel wilt retourneren om te ruilen of voor restitutie, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel contact met ons op. Nadat per e-mail contact is opgenomen met de klantenservice, moet het geretourneerde artikel binnen 28 dagen na de originele ontvangst van het artikel op ons retouradres worden afgeleverd.

Na deze tijd kunnen we uw bestelling niet terugbetalen. Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten van een retourzending, als de artikelen niet worden verzonden op een bezorgservice met volgnummer en de ontvangst van de levering niet wordt bevestigd, zijn wij niet verantwoordelijk voor het artikel.

Nadat we hebben vastgesteld dat het artikel ongebruikt is, krijgt u in de originele, in de fabriek verzegelde verpakking de verkoopprijs terug exclusief de oorspronkelijke verzendkosten.

Alle goederen moeten in een nieuwe en ongebruikte staat zijn, samen met een ongeopende originele verpakking. Als het artikel aan ons wordt geretourneerd en niet in een verkoopbare staat, zijn wij niet verantwoordelijk voor het terugsturen van de verzendkosten naar de klant, dit wordt in rekening gebracht aan de klant.

PRIVACYBELEID

Dit privacybeleid zet uiteen hoe Euro White alle informatie gebruikt en beschermt die u Euro White geeft wanneer u deze website gebruikt.

Euro White doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Euro White kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. U dient deze pagina van tijd tot tijd te controleren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen.

Wat we verzamelen

We kunnen de volgende informatie verzamelen:

 • Naam en betalingsgegevens
 • Contactinformatie waaronder e-mailadres
 • Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
 • Overige noodzakelijke inlichtingen voor klant enquêtes en/of aanbiedingen

Wat we doen met de informatie die we verzamelen

We hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en u te voorzien van een betere dienstverlening, in het bijzonder om de volgende redenen:

 • Om uw bestelling te verwerken en uw betaling te ontvangen
 • Interne archivering
 • We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren
 • We kunnen op regelmatige basis promotiemails over nieuwe producten, behandelingen, verbeteringen, speciale aanbiedingen of andere informatie, waarvan wij denken dat u deze wellicht interessant vindt, verzenden op het e-mailadres dat je hebt opgegeven
 • Tevens kunnen we soms uw informatie gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoek. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, fax of mail. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen op basis van uw interesses

Beveiliging

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

Hoe wij gebruik maken van cookies

Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt ​​om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Als u hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookie helpt het analyseren van het webverkeer of laat u weten wanneer u een bepaalde site bezoekt. Cookies staan webapplicaties toe om te reageren op u als individu. De webapplicatie kan haar functioneren aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren door informatie over uw voorkeuren te verzamelen en te onthouden.

Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons gegevens te analyseren over het webverkeer en onze website te verbeteren om deze aan te passen aan de behoeften van de klant. Wij gebruiken deze informatie alleen voor statistische analyse en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

Cookies vertellen ons welke pagina’s u nuttig vindt en welke niet. Zo kunnen wij u een betere website bieden. Een cookie geeft ons op geen enkele wijze toegang tot uw computer of enige informatie over u, met uitzondering van de gegevens die u kiest om met ons te delen.

U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt gewoonlijk uw browser instellen om cookies te weigeren als u dat verkiest. Dit kan er echter voor zorgen dat u geen optimaal gebruik kunt maken van de website.

Links naar andere websites

Onze website kan links naar andere websites van belang bevatten. Echter, zodra u deze links gebruikt om onze site te verlaten, moet u er rekening mee dat wij geen enkele controle over die andere website hebben. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en de privacy van alle informatie die u tijdens uw bezoek aan dergelijke sites biedt en vallen dergelijke sites niet onder deze privacy statement. Je moet voorzichtig zijn en kijken naar de privacy statement die van toepassing is op de website in kwestie.

Controleren van uw persoonlijke gegevens

Je kunt de collectie of het gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren beperken:

 • Wanneer u wordt gevraagd om een ​​formulier op de website in te vullen, zoekt u het vakje waarop u kunt klikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand wordt gebruikt voor directe marketingdoeleinden
 • Als u eerder hebt afgesproken dat wij uw persoonlijke gegevens gebruiken voor directe marketingdoeleinden, kunt u op elk moment van gedachten veranderen door ons te schrijven of ons een e-mail te sturen

We zullen uw persoonlijke informatie niet verkopen, verspreiden of leasen aan derden, tenzij we uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen. We kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken om u promotionele informatie over derden te sturen waarvan wij denken dat u ze interessant vindt als u ons vertelt dat u dit wilt laten gebeuren.

U kunt de details van de persoonlijke informatie die wij over u hebben onder de Data Protection Act 1998 opvragen. Een kleine vergoeding zal worden betaald. Als u een kopie van de informatie over u wilt, kunt u ons schrijven.

Als u van mening bent dat de informatie die we over u hebben, onjuist of onvolledig is, schrijf of mail ons dan zo snel mogelijk. We zullen zo snel mogelijk alle informatie corrigeren die onjuist blijkt te zijn.