Veel Gestelde Vragen

Vragenuur

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk veelgestelde vragen op deze pagina te beantwoorden. Het is onwaarschijnlijk dat we alles hebben beantwoord

Neem contact met ons op als er iets is dat nog niet beantwoord is.

We helpen u graag verder, neen dan gewoon contact met ons op en we zullen ons best doen.

Teeth Whitening FAQ's Online

Levering & Retours

Alle bestellingen worden verzonden vanuit onze magazijnen in de VS, VK of Azië en verzonden op een gratis volledig getrackt met een eersteklas service. Dit betekent dat uw bestelling snel en veilig aankomt en wordt bezorgd door de post of DHL, afhankelijk van de artikelen die u hebt besteld.
Als u een Crest-artikel hebt besteld, wordt uw artikel binnen 3-6 werkdagen bezorgd. Andere artikelen worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Als uw bestelling langer duurt dan verwacht, probeer dan uw artikel te traceren of neem contact met ons klantenserviceteam op en zij zullen u kunnen helpen.
Trackinginformatie wordt na verzending per e-mail verzonden. Over het algemeen zal de trackinginformatie van een ondertekende dienst alleen een update laten zien als deze eenmaal is gestart, de bezorger onderweg is of als de bezorger al langs is geweest.
We zijn trots om te zeggen dat we wereldwijd verzenden en het is helemaal gratis!
Nee, producten die van buiten Europa worden verzonden zijn van een relatief lage waarde. Er zijn dus geen kosten voor de ontvanger van het pakket.

Afleveradressen kunnen vóór verzending worden gewijzigd. Aangezien de meeste bestellingen dezelfde dag worden verzonden, raden we aan de klantenservice te bellen

Artikelen kunnen binnen 30 dagen na aankoop geretourneerd worden voor een volledige terugbetaling, het artikel moet in de originele verkoopverpakking in een verkoopbare staat zijn, de verpakking kan niet beschadigd of geopend zijn. Om retour van de aankoop te krijgen, moet contact of de klacht van de koper plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Het retourneren van goederen kan binnen 28 dagen na ontvangst van de bestelling plaatsvinden. Als de verpakking geopend is, kunnen we onder geen enkele omstandigheid retour accepteren.

Tanden Bleken

Het bleken van tanden is een eenvoudig proces. Bleekmiddelen bevatten een van de twee tandbleken (waterstofperoxide of carbamideperoxide). Deze bleekmiddelen breken vlekken in kleinere stukjes af, waardoor de kleur minder geconcentreerd is en je tanden helderder worden.
Ja, veel onderzoeken hebben aangetoond dat het bleken van tanden veilig is en geen schade aan het glazuur veroorzaakt. De bleeksystemen zijn speciaal ontworpen om de gezondheid van tanden en tandvlees te behouden, terwijl ze uw glazuur beschermen en uw glimlach effectief bleken.
Tandblekers maken alleen natuurlijke tanden witter. Het zal geen bruggen, kronen, veneers, vullingen of kunstgebitten witten. Niet gebruiken met beugels. Als u behoefte heeft aan tandheelkundig werk, tandheelkundig werk hebt of vlekken hebt door medicijnen, vraag dan uw tandarts om te bepalen of bleken geschikt is.
Nee, helaas is het resultaat door het bleken van tanden niet permanent. Hoe lang uw tanden witter blijven, wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder hoe vaak u koffie, thee, donkere cola’s, rode wijn drinkt of rookt. Het resultaat door bleken duurt gemiddeld tussen 6 maanden en 2 jaar.
Wij adviseren dat ons assortiment van natuurlijke tandbleekproducten voor u het beste is, omdat ze geen peroxide bevatten. Dit betekent dus dat ze helemaal geen gevoeligheid veroorzaken. Je kunt de Crest Bleekstrips uitproberen als je dat wilt, maar begin simpelweg eerst het te gebruiken om de paar dagen en bouw het dan op. Als u gevoeligheid door Crest Bleekstrips ervaart, moet u zich ervan bewust zijn dat dit ongemak slechts tijdelijk is en geen medische zorg vereist.

Crest Tandbleek

Het is het beste als u uw tanden niet onmiddellijk poetst voordat u strips aanbrengt. • Open het zakje en verwijder de strip. Pel de strips van de houder en lijn deze uit met de tandvleeslijn. Druk zachtjes voor goed contact. Vouw de rest van de strip achter de tanden om deze op zijn plaats te houden. Gebruik de strips gedurende de vereiste tijd, verwijder ze en gooi ze weg.
De merkbare resultaten variëren per persoon, maar de meeste mensen beginnen na een paar dagen al resultaten te zien, met volledige resultaat bij het voltooien van het volledige pakket.
Hoewel er geen aanwijzingen zijn dat het bleken van tanden tijdens de borstvoeding of tijdens de zwangerschap schadelijk is, raden wij u aan om uw arts te raadplegen voordat u Crest 3D White Bleekstrips gebruikt.
We raden u aan de gebruiksinstructies voor elk product te volgen. Langere gebruikstijd kan leiden tot gevoeligheid van tanden en/of tandvlees.
Nee, het nogmaals gebruiken van een strip levert geen tandbleekvoordelen op. Hoewel er mogelijk gel op de strip achterblijft als je hem verwijdert, is het meeste waterstofperoxide al uitgeput.
U kunt het een aantal keer overslaan of missen zonder uw blekingsproces te beïnvloeden.
Ja. Met Crest 3D White Bleekstrips kunt u de ene strip direct na de andere gebruiken. Draag strips voor de aangegeven tijd en verwijder deze; spoel of veeg indien nodig af, breng dan een tweede strip aan.
Kijk in een spiegel om de strips goed aan te brengen, zorg ervoor dat de strip goed contact maakt met de tanden. Als de strips beginnen te slippen, sluit je jouw mond en zuig je om de strips weer vast te hechten. Raak de strips niet te vaak aan met uw tong. Je kunt proberen de strip voorzichtig tussen de tanden in te smeren met je vingernagel en deze achter je tanden te vouwen. Crest Professional Effects gebruiken Geavanceerde Zegeltechnologie, speciaal ontworpen voor sterke hechting aan uw tanden.
Nee, draag geen bleekstrips ’s nachts of tijdens het slapen. Deze behandelingen zijn ontworpen om alleen voor de aanbevolen gebruikstijd gebruikt te worden en kunnen verstikkingsgevaar vormen als ze tijdens het slapen gedragen worden.
Ja, de witte vlekken zijn tijdelijk. Deze vlekken zijn niet schadelijk en verdwijnen na enkele uren.

Omdat de resterende gel niet schadelijk is, kunt u een van de volgende dingen doen:

  1. Spoel uw mond met water
  2. Veeg de gel af van je tanden
  3. Borstel het af
  4. Doe er niks aan, want het zal uiteindelijk oplossen.
Eten na gebruik van bleekstrips heeft geen invloed op de resultaten. Er zijn geen beperkingen wat betreft eten of drinken na het gebruik van Crest 3D White Bleekstrips.

U kunt uw tanden voorzichtig poetsen na het gebruik van Crest Bleekstrips, maar NIET ONMIDDELLIJK VOOR DE BEHANDELING. Dit is om te voorkomen dat er tandvlees irritatie optreedt. We raden aan om Crest 3D White Brilliance Tandbleektandpasta in combinatie met uw strips te gebruiken voor optimale resultaten.

Hoewel Crest 3D White Bleekstrips die de houdbaarheidsdatum gepasseerd zijn nog steeds veilig zijn, raden we niet aan ze te gebruiken na hun houdbaarheidsdatum, omdat de werkzaamheid van het bleekmiddel dan verzwakt is.

WaterVoorkomt dat carbomer de tanden uitdroogt.
GlycerineBevochtigingsmiddel, om het gel te verdikken, helpt om gel plakkerig te maken zodat het aan de tanden blijft hechten.
WaterstofperoxideBleek-Ingrediënt
CarbomerGelmiddel, geeft hechtingseigenschappen aan gel
Polyvinylpyrrolidon (PVP)Klevende polymeer
PEGBevochtigingsmiddel, om het gel te verdikken, helpt om gel plakkerig te maken zodat het aan de tanden blijft hechten.
Acrylates CopolymeerVerdikkinde polymeer. Helpt de strip tijdens gebruik in één stuk te houden.

Natriumhydroxide*

Past de pH aan naar neutraal

Natriumsacharine*

Betere smaak
Pyrofosfaat*Beschermt tegen tandsteen alleen in Crest 3D White Bleekstrips Vlekschild
* Deze ingrediënten zijn de bron van het natriumgehalte – Zie de Voedingsfeiten op de sticker voor het totale natriumgehalte.
INGREDIËNTEN – Strip & Houder
Getextureerde BleekstripPolyetheen
HouderPolypropyleen

Natuurlijke Tandbleekkits en Houtskool Kits

Onze Snow White en Houtskool botanische tandbleek systemen gebruiken een peroxide-vrije, 99% natuurlijke formule die ook Veganistisch en Gruwel-vrij is. Dit betekent dat ze geen gevoeligheid veroorzaken en volledig EU-gereguleerd zijn. Ze verbleken niet zo snel als de Crest Bleekstrips, maar bereiken voorzichtig de gewenste resultaten op een wat langere tijdschaal.

Jazeker! Onze natuurlijke tandbleekproducten zijn speciaal ontwikkeld om oppervlakkige vlekken voorzichtig te verwijderen en de gezondheid van uw tanden en tandvlees te verbeteren. Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze formule je glimlach tot maximaal 8 tinten witter maken in slechts 10 dagen.

Helemaal niet! Onze natuurlijke tandbleeksystemen zullen geen enkele gevoeligheid voor uw tanden of tandvlees veroorzaken. We hebben een speciaal ontworpen, Geen-Gevoeligheid Formule die door de EU is goedgekeurd om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt met pijn bij het gebruik van deze methoden.
Blijf kalm! Het enige dat u hoeft te doen, is het batterijklepje aan de achterkant van uw LED-lamp openen en het plastic blad tussen de batterijen en uw apparaat verwijderen. Probeer ook de batterijen een beetje rond te draaien. LET OP: De activeringsknop is ontworpen om niet in te schakelen door schokken. Druk alstublieft goed op deze knop om uw LED-lampje te activeren.
We raden aan om uw volledige traject te voltooien en vervolgens elke 3-6 maanden te herhalen zoals vereist. Onze Snow White Tandbleek Pennen zijn ook ideaal om uw glimlach tussen behandelingen in te houden.
Maak je geen zorgen, je zult hetzelfde blijven, de gel is volledig veilig als het word ingenomen en zullen er zijn geen nadelige gevolgen.