COMPETITIE TIJD

Zin om € 500 te winnen?!

Het kan niet eenvoudiger! Koop gewoon een tandbleekproduct uit ons geweldige assortiment.

Stuur ons jouw selfies voor & na gebruik

Elk kwartaal zullen we onze favoriet kiezen.

Het kan de gemakkelijkste €500 zijn die je ooit hebt gemaakt!

Selfie Competition - 500 euro cash give away Competition

Stuur je selfies in

Vul gewoon het onderstaande formulier in om deel te nemen aan de competitie. Stuur ons jouw beste voor & na foto’s, dit moet een foto zijn van uw glimlach voordat u met de behandeling begint en een foto na het voltooien van uw volledige tandbleek-behandeling. Er wordt een winnaar geselecteerd voor een kans op het winnen van de geldprijs van € 500 of een jaar aan tandenbleekkits.

Foto’s moeten van dezelfde persoon zijn, ze moeten een afbeelding bevatten voordat de behandeling wordt gestart, een foto na het gebruik van een volledige traject en een foto van de gebruiker die het product dat ze gebruikten vasthoudt. Dit moet een product zijn dat is gekocht bij onze webshop. U kunt alle 3 afbeeldingen indienen via het onderstaande formulier.

Zorg ervoor dat u uw volledige naam met contactgegevens invult en vergeet niet een beschrijving te geven van hoe uw reis naar een wittere glimlach is verlopen.

Elk kwartaal kiezen we een winnaar uit al de geweldige selfies. Als jij de gelukkige winnaar bent, krijg je €500 rechtstreeks op jouw bankrekening gestort!

Het kan de gemakkelijkste €500 zijn die je ooit hebt gemaakt!

* let op: door afbeeldingen in te sturen geeft u toestemming voor het gebruik voor commerciële doeleinden door Euro White.


    Stuur maximaal 3 afbeeldingen om mee te doen aan de wedstrijd.    Before & After Teeth Whitening - competition time